KookJij

Pinda- of=Katjang- of= Saté- of =Gado Gado-saus

Een heerlijk pinda- of=katjang- of= saté- of =gado gado-saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pinda- of=Katjang- of= Saté- of =Gado Gado-saus te bereiden

*Doe de pindakaas,cocoscrême en 200cc vocht in een pan,die
niet snel aankookt en maak hiervan een homogene saus.
*Maak van de ingredienten voor de bumbu in de keukenmachine een smeuige pasta.
Doe de pasta bij de pindakaas massa en roer goed door.Blijf ook roeren,want het kookt snel aan.
*Als het te dik is :aanlengen met wat vocht

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Goed voor bij de saté,rempah,boontjes recepten,enz.
*Groentes voor de Gado Gado:Boontjes,groene kool of spitskool,pak choy,bloemkool,tauge,ketimun

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst