*Goed voor bij de saté,rempah,boontjes recepten,enz.
*Groentes voor de Gado Gado:Boontjes,groene kool of spitskool,pak choy,bloemkool,tauge,ketimun
Recept
« Terug naar recepten
Pinda- of=Katjang- of= Saté- of =Gado Gado-saus
PT30M
Pinda- of=Katjang- of= Saté- of =Gado Gado-saus
Een heerlijk pinda- of=katjang- of= saté- of =gado gado-saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinda- of=Katjang- of= Saté- of =Gado Gado-saus te bereiden
*Doe de pindakaas,cocoscrême en 200cc vocht in een pan,die
niet snel aankookt en maak hiervan een homogene saus.
*Maak van de ingredienten voor de bumbu in de keukenmachine een smeuige pasta.
Doe de pasta bij de pindakaas massa en roer goed door.Blijf ook roeren,want het kookt snel aan.
*Als het te dik is :aanlengen met wat vocht
niet snel aankookt en maak hiervan een homogene saus.
*Maak van de ingredienten voor de bumbu in de keukenmachine een smeuige pasta.
Doe de pasta bij de pindakaas massa en roer goed door.Blijf ook roeren,want het kookt snel aan.
*Als het te dik is :aanlengen met wat vocht