Recept
« Terug naar recepten
Pinda saus
PT20M
Pinda saus
Een heerlijk pinda saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pinda saus te bereiden
Fruit in een klein steelpannetje de ui in de boter.
Roer er op een laag pitje voorzichtig de pindakaas door.
Voeg er, zodra de pindakaas is gesmolten, de ketjap, de suiker, het citroensap en de sambal aan toe .
Voeg dan al roerend kleine scheutjes melk aan de pindasaus toe en breng de massa op de gewenste dikte
Roer de knoflook erdoor .
Roer er op een laag pitje voorzichtig de pindakaas door.
Voeg er, zodra de pindakaas is gesmolten, de ketjap, de suiker, het citroensap en de sambal aan toe .
Voeg dan al roerend kleine scheutjes melk aan de pindasaus toe en breng de massa op de gewenste dikte
Roer de knoflook erdoor .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
Henk zegt:
ava zegt:
bjarne zegt: