Recept
« Terug naar recepten
Pindarotsjes maar dan anders
PT20M
Pindarotsjes maar dan anders
Een heerlijk pindarotsjes maar dan anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijuhh Revenich
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
-- personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pindarotsjes maar dan anders te bereiden
Zet een pan gevuld met water op het fornuis met de kleinere pan erin en zorg dat het net niet aan de kook komt. Snijd de chocolade in kleine blokjes en laat het au bain marie smelten (dus in de kleinere pan laten smelten). Doe de cornflakes en de krenten erbij, roeren totdat er niks meer is te zien, behalve chocolade. Pak 2 lepels en maak kleine hoopjes op de bakplaat even laten afkoelen en klaar!
Mijn kookverhaal (Marijuhh Revenich)
Tip: doe bakpapier op de bakplaat dan blijven ze niet zo plakken.
marijuhh zegt: