Recept
« Terug naar recepten
Pitapuntjes met gerookte paling
PT15M
Pitapuntjes met gerookte paling
Een heerlijk pitapuntjes met gerookte paling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pitapuntjes met gerookte paling te bereiden
halveer de pitapuntjes overlangs en snijd elke helft in 4 punten.Bestrijk ze met olijfolie en wrijf ze in met 1/2 teen knoflook.rooster de pitapunten onder de hete grill in 1 minuut goudbruin.snijd de paling in stukjes van 3 centimeter.Pureer de paprika's uit pot met 1 theelepel citroensap en 1 theelepel tijm.bestrijk de puntjes met paprikapuree en leg er een stukje paling op.