Recept
« Terug naar recepten
Pittige dadels met brie
PT10M
Pittige dadels met brie
Een heerlijk pittige dadels met brie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pittige dadels met brie te bereiden
Snijd de brie in mooie plakjes van ongeveer een halve cm dik en 3 bij 3 cm.
Snijd de dadels in hele kleine stukjes. Haal de zaadjes uit de chilipeper en snijd deze ook fijn. Vermeng de dadels en de chilipeper met elkaar. Voeg de olie toe. Zout en peper naar smaak toevoegen. Leg op ieder stukje brie ongeveer een theelepel aan het dadelmengsel. Steek een cocktailprikker in het midden. Serveer meteen, of bewaar in de koelkast.
Snijd de dadels in hele kleine stukjes. Haal de zaadjes uit de chilipeper en snijd deze ook fijn. Vermeng de dadels en de chilipeper met elkaar. Voeg de olie toe. Zout en peper naar smaak toevoegen. Leg op ieder stukje brie ongeveer een theelepel aan het dadelmengsel. Steek een cocktailprikker in het midden. Serveer meteen, of bewaar in de koelkast.
Mijn kookverhaal (Marloes Wolters)
Tijdens verjaardagen is dit altijd een heerlijk, simpel verrassend hapje!