Recept
« Terug naar recepten
Pittige macaroni
PT30M
Pittige macaroni
Een heerlijk pittige macaroni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige macaroni te bereiden
Kook de macaroni gaar volgens de verpakking.Giet de macaroni af en spoel ze onder de kraan koud.Snijd de bakbacon in repen.Schil en snipper de sjalotjes en knoflook.Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.Bak in de olie de bakbacon knapperig en haal ze uit de pan en bak hierin de sjalotjes,knoflook en de champignons al roerend 5 min.Voeg de oregano,rode wijn,bouillon en de bacon toe en laat alles 5 min.zachtjes stoven.Bind de saus licht met wat allesbinder en voeg peper en/of zout toe.Doe de macaroni op een schotel,giet de saus erover en bestrooi het met peterselie en de kaas.
Lekker met een gekleurde salade en stokbrood.
Lekker met een gekleurde salade en stokbrood.
AnnikaT zegt: