KookJij

Pittige macaroni

Een heerlijk pittige macaroni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige macaroni te bereiden

Kook de macaroni gaar volgens de verpakking.Giet de macaroni af en spoel ze onder de kraan koud.Snijd de bakbacon in repen.Schil en snipper de sjalotjes en knoflook.Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.Bak in de olie de bakbacon knapperig en haal ze uit de pan en bak hierin de sjalotjes,knoflook en de champignons al roerend 5 min.Voeg de oregano,rode wijn,bouillon en de bacon toe en laat alles 5 min.zachtjes stoven.Bind de saus licht met wat allesbinder en voeg peper en/of zout toe.Doe de macaroni op een schotel,giet de saus erover en bestrooi het met peterselie en de kaas.
Lekker met een gekleurde salade en stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Heb je ook nog iets van jezelf of doe je alleen maar recepten met kant en klare mixen en pakketten?