Recept
« Terug naar recepten
Pittige maiskoekjes met chilisaus
PT25M
Pittige maiskoekjes met chilisaus
Een heerlijk pittige maiskoekjes met chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige maiskoekjes met chilisaus te bereiden
De mais goed laten uitlekken. Al de ingrediënten behalve de bakolie goed door elkaar mengen. Een laagje olie in een grote bakpan verwarmen tot het gaat sissen als je er het beslag in doet. Lepel voor lepel het beslag in de olie leggen en tijdens het bakken de beignets in de pan uit elkaar houden. Bak de beignets goudbruin aan beide kanten in ongeveer 4 minuten per kant. Laten uitlekken op keukenpapier en warm houden in de oven tot ze allemaal gebakken zijn. Serveren met zoete chilisaus.
heksje13 zegt: