Recept
« Terug naar recepten
Pittige pasta met vis
PT30M
Pittige pasta met vis
Een heerlijk pittige pasta met vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
AllerHande juli 2001
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige pasta met vis te bereiden
1. Maak de peper schoon, snijd hem in de lengte open en verwijder de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper in reepjes.
2. Maak de knoflook schoon en snijd hem klein.
3. Knip of snijd het ontbijtspek in dunne reepjes.
4. Bak het spek langzaam uit.
5. Bak de reepjes peper en de knoflook enkele minuten mee.
6. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm dit goed door.
7. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en een beetje zout.
8. Bak de vis in de olie in 5 minuten gaar en bruin.
9. Was de selderij en knip de blaadjes klein.
10. Roer de selderij door de saus.
11. Schep de saus door de uitgelekte spaghetti en schik de blokjes vis er op.
2. Maak de knoflook schoon en snijd hem klein.
3. Knip of snijd het ontbijtspek in dunne reepjes.
4. Bak het spek langzaam uit.
5. Bak de reepjes peper en de knoflook enkele minuten mee.
6. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm dit goed door.
7. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met peper en een beetje zout.
8. Bak de vis in de olie in 5 minuten gaar en bruin.
9. Was de selderij en knip de blaadjes klein.
10. Roer de selderij door de saus.
11. Schep de saus door de uitgelekte spaghetti en schik de blokjes vis er op.