Recept
« Terug naar recepten
Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto
PT0M
Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto
Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
0 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.zelfmaak-ideetjes.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige spaghetti met knoflookgarnalen en bosui-pesto te bereiden
- We gaan eerst de bosui-pesto maken:
- Doe de gesnipperde bosui, gember en een theelepel zeezout in de vijzel en maal het tot een grove pasta.
- Doe de olijfolie samen met de sesamolie in een pannetje en verhit op middelhoog vuur.
- Voeg de hete olie bij de bosui-pesto en meng goed door.
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking al dente, giet af en bewaar wat van het kookvocht.
- Verhit olie in een pan en voeg de geperste knoflook toe.
- Voeg na circa 1 minuut de garnalen toe en roer goed door.
- Voeg naar gelang chilivlokken toe aan de pan en bak de garnalen licht roze.
- Voeg hierna de oester en sojasaus toe.
- Voeg de pasta toe en roer het geheel goed door.
- Voeg de bosui-pesto toe en maak de saus eventueel wat dunner met het bewaarde kookvocht.
Els Meeuwsen zegt: