Dit gemaakt als entree voor onze alleenstaande overbuurvrouw, als dank voor het verzorgen van bloemen en planten en de post tijdens onze zomervakantie.
Deze garnalen zijn rauw, makkelijk te pellen en het darmkanaal is reeds verwijderd, Ideaal voor een hapje als dit.
Recept
« Terug naar recepten
Pittige garnalenspiesjes met tuinkruiden
PT10M
Pittige garnalenspiesjes met tuinkruiden
Erg lekker, goed voor te bereiden en in een wip op tafel. Rekening houdend met een marineertijd van 60 minuten.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Ik Kook Amusesiets aangepast
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige garnalenspiesjes met tuinkruiden te bereiden
- Roer een marinade van de olie, limoensap, knoflook, gember en rode peper en de gehakte kruiden. Roer alles goed door elkaar en zet miimaal 1 uur koel weg.
- Bak de garnalen in 2-3 minuten rozig. Rijg ze 3 garnalen aan een spiesje en serveer meteen.