Recept
« Terug naar recepten
pittige zeevruchtensalade
PT10M
pittige zeevruchtensalade
Een heerlijk pittige zeevruchtensalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Koken op z`n spaans
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe pittige zeevruchtensalade te bereiden
Snijd de spaanse peper in de lengte doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in fijne reepjes.Pel de ui en knoflook en hak ze fijn.Roer in een kommetje een vinaigrette van ui,knoflook,spaanse peper,olijfolie,citroensap,peterselie,zout en vers gemalen peper.Schep de vinaigrette door de zeevruchten en zet de salade minimaal 2 uur in de koeling,zodat de smaken kunnen intrekken.