Recept
« Terug naar recepten
Pizza deeg
PT15M
Pizza deeg
Een heerlijk pizza deeg recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3-5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza deeg te bereiden
Maak van de meel+zout een grote berg met een kuil van +/- 18 cm doorsnee. Doe de gist en de suiker bij het water en roer het. Giet het water voorzichtig in de kuil. Roer met een vork door het water zodat het zich langzaam mengt met het meel. Ga door met roeren tot het te zwaar wordt, ga dan verder met de hand kneden. Kneed tot alles is vermengt. Als het een stevige bal is, doe je er huishoudfolie over en laat je het een kwartier rusten. Maak er dan 3 even grote stukken van en spreid die uit. Nu kun je de pizza beleggen!
Veel plezier!! :)
Veel plezier!! :)