Recept
« Terug naar recepten
Pizza met biologische Bastiaansen kaas
PT20M
Pizza met biologische Bastiaansen kaas
Een heerlijk pizza met biologische bastiaansen kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met biologische Bastiaansen kaas te bereiden
Verwarm de oven voor op 200˚C. Rol het deeg uit op 2 met bakpapier bekleden ovenplateau's. Smeer ze beide in met de tomatensaus.
Rasp de verschillende soorten kaas. Snij de ui in ringen, was en snij de paprika in repen. Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze doormidden. Laat de olijven en de tonijn uitlekken.
Garneer 1 pizza met 1 helft tonijn en ui en 1 helft ham en paprika. Garneer de andere pizza met artisjok en de olijven.
Bestrooi elke pizza helft met een andere soort Bastiaanse kaas.
Bak de pizza's in ca. 12 min af in de hete oven. Haal ze uit de oven. Bedruppel met de olie en verdeel de rucola erover.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
fijnproever zegt: