KookJij

Pizza met ei

Een heerlijk pizza met ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: budjetkoken
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza met ei te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 250°C.
  2. Kook de diepvrieserwtjes beetgaar en laat uitlekken in een zeef.
  3. Verdeel het pizzadeeg in 4 stukken en rol uit.
  4. Meng de geconcentreerde tomatenpuree met 2 eetlepels olijfolie + 1 koffielepel Provençaalse kruiden + peper.
  5. Strijk de pizzabodems in met de tomatenpuree. Verdeel de sneetjes bacon + geraspte kaas over de pizza's.
  6. Breek op elke pizza 2 eieren.
  7. Bak de pizza's 10 à 15 minuten in de oven.
  8. Werk elke gebakken pizza met ei af met erwtjes en rucola alvorens te serveren.  

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Inderdaad, met deze ingrediënten kan het niet fout lopen.-) Laat het je alvast smaken, groetjes Erwin.
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Bacon en ei, altijd lekker! En met de tomaten saus en kaas een machtige hap. Met de groente erbij voor de vitamines een volwaardige maaltijd :-) Ik ga deze variant van een pizza eens snel proberen.