Recept
« Terug naar recepten
Pizza met ei
PT30M
Pizza met ei
Een heerlijk pizza met ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
budjetkoken
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met ei te bereiden
- Verwarm de oven voor op 250°C.
- Kook de diepvrieserwtjes beetgaar en laat uitlekken in een zeef.
- Verdeel het pizzadeeg in 4 stukken en rol uit.
- Meng de geconcentreerde tomatenpuree met 2 eetlepels olijfolie + 1 koffielepel Provençaalse kruiden + peper.
- Strijk de pizzabodems in met de tomatenpuree. Verdeel de sneetjes bacon + geraspte kaas over de pizza's.
- Breek op elke pizza 2 eieren.
- Bak de pizza's 10 à 15 minuten in de oven.
- Werk elke gebakken pizza met ei af met erwtjes en rucola alvorens te serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Erwin Elens zegt: