Recept
« Terug naar recepten
Pizza piccolini
PT30M
Pizza piccolini
Een heerlijk pizza piccolini recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pizza piccolini te bereiden
Met een vormpje 16 rondjes uitsteken uit het pizzadeeg. De helft besmeren met een mengsel van groene pesto, olijfolie en knoflookpuree. Deze pizza(tjes) beleggen met stukjes anchovis, een garnaal en pizzakaas. De andere uitgestoken pizza besmeren met de tomatensaus en beleggen met stukjes ham en 30+ kaas. Strooi hieroverheen nog wat parmesaan en een paar stukjes basilicumblad en doe de bakplaat voor 12-14 minuten in de oven. Gelijk na het bakken van de bakplaat afhalen en (vooral de vispizzatjes) even op een keukenpapiertje zetten zodat de overtollige olie geabsorbeerd wordt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
Annemarie zegt:
vraagje; waar kun je pizzabodem op rol kopen?? Je recept lijkt me erg lekker en leuk om te trakteren. Groetjes Annemarie
Liske zegt: