Mijn kinderen lieten altijd de randen van pizza's liggen maar sinds ik ze op deze manier maak gaan ook de randjes op!
Recept
« Terug naar recepten
Pizza salami met gevulde rand
PT45M
Pizza salami met gevulde rand
Een heerlijk pizza salami met gevulde rand recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza salami met gevulde rand te bereiden
-De pizzabodems maken volgens de bereidingswijze op de verpakking (Je hebt nu 2 bodems).
-100 gram salami heel fijn snijden en vermengen met 100 gram geraspte kaas.
-Dit mensel op de randjes van de bodems verdelen.
-De randjes terug vouwen zodat het mengsel in de randen opgesloten zit.
-Eventueel met wat water dichtplakken zodat de vulling er niet uit kan lopen tijdens het bakken.
-De gezeefde tomaten verdelen over de 2 bodems en goed uitsmeren tot aan de randen.
-Over iedere pizza 150 gram salami verdelen.
-Daaroverheen de champignons,
uien, mais en paprika's verdelen.
-De overige geraspte kaas en de bolletjes mozarella over de pizza's verdelen.
-Bestrooien met oregano en eventueel wat versgemalen peper.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180C tot de randen mooi goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
-100 gram salami heel fijn snijden en vermengen met 100 gram geraspte kaas.
-Dit mensel op de randjes van de bodems verdelen.
-De randjes terug vouwen zodat het mengsel in de randen opgesloten zit.
-Eventueel met wat water dichtplakken zodat de vulling er niet uit kan lopen tijdens het bakken.
-De gezeefde tomaten verdelen over de 2 bodems en goed uitsmeren tot aan de randen.
-Over iedere pizza 150 gram salami verdelen.
-Daaroverheen de champignons,
uien, mais en paprika's verdelen.
-De overige geraspte kaas en de bolletjes mozarella over de pizza's verdelen.
-Bestrooien met oregano en eventueel wat versgemalen peper.
-Afbakken in een voorverwarmde oven van 180C tot de randen mooi goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
gea zegt: