Recept
« Terug naar recepten
Pizzakoekjes
PT45M
Pizzakoekjes
Een heerlijk pizzakoekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
20 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizzakoekjes te bereiden
Deze koekjes zijn erg handig als je veel mensen verwacht. Je kunt er namelijk lekker veel in een keer maken en het is niet veel werk.
De koekjes maak je zo:
verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ongeveer tien minuten ontdooien. Bestrijk de deegplakjes met tomatensaus en bestrooi ze met oregano. Snijd elk deegplakje in vieren en leg op ieder stukje een half plakje worst. Leg de pizzakoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi/beleg ze dik met kaas. Bak de pizzakoekjes in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Je kunt ze warm of koud serveren, maar vooral warm zijn ze heel lekker!
De koekjes maak je zo:
verwarm de oven voor op 200 graden. Laat het bladerdeeg ongeveer tien minuten ontdooien. Bestrijk de deegplakjes met tomatensaus en bestrooi ze met oregano. Snijd elk deegplakje in vieren en leg op ieder stukje een half plakje worst. Leg de pizzakoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi/beleg ze dik met kaas. Bak de pizzakoekjes in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Je kunt ze warm of koud serveren, maar vooral warm zijn ze heel lekker!
Alie zegt: