Recept
« Terug naar recepten
poisson aux tomates au four
PT30M
poisson aux tomates au four
Een heerlijk poisson aux tomates au four recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe poisson aux tomates au four te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd de tomaten in vieren,verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in stukjes.Wrijf de vis in met citroensap,zout en peper en leg de filets in een lage ovenschaal.Strijk de boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.Strooi de kaas erover.Bak de visfilet in de oven in 25 min goudbruin en gaar.