Recept
« Terug naar recepten
Pollak met gestoofd witloof
PT25M
Pollak met gestoofd witloof
Een heerlijk pollak met gestoofd witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pollak met gestoofd witloof te bereiden
Maak het witloof schoon en trek de bladeren uit elkaar. Stoof deze gaar in boter en voeg op het einde de room toe. Laat zacht gaarstoven en kruid met peper en zout.
Snijd de pollak in vier gelijke stukken en bak net gaar in boter. Kruid met citroensap, peper en zout.
Serveer met het witloof en werk af met sprietjes bieslook. Geef er aardappelpuree bij.
Snijd de pollak in vier gelijke stukken en bak net gaar in boter. Kruid met citroensap, peper en zout.
Serveer met het witloof en werk af met sprietjes bieslook. Geef er aardappelpuree bij.