Recept
« Terug naar recepten
Pollo con peperoni (kip met paprika)
PT60M
Pollo con peperoni (kip met paprika)
Een heerlijk pollo con peperoni (kip met paprika) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pollo con peperoni (kip met paprika) te bereiden
De kip in vier stukken verdelen.Het vel vewijderen en met zout bestrooien.
in een braadpan aanbraden en weer uit de pan halen.Ui fijnsnipperen,teentjes knoflook uitpersen en bij de kip doen.Paprika's wasssen,halveren van de zaadlijsten ontdoen en in reepjes snijden.Tomaten ontvellen en de groenten kort meesmoren.De stukken kip weer in de pan doen en met een deksel op de pan op een laag vuurtje 30 min.gaar smoren.
in een braadpan aanbraden en weer uit de pan halen.Ui fijnsnipperen,teentjes knoflook uitpersen en bij de kip doen.Paprika's wasssen,halveren van de zaadlijsten ontdoen en in reepjes snijden.Tomaten ontvellen en de groenten kort meesmoren.De stukken kip weer in de pan doen en met een deksel op de pan op een laag vuurtje 30 min.gaar smoren.
brandaris zegt: