KookJij

Pompoen met dillesaus

Een heerlijk pompoen met dillesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 140 kCal energie
4 Gram eiwit
3 Gram vet
26 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: joshua
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoen met dillesaus te bereiden

Schil de pompoen, verwijder de strengen en pitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
Kook de pompoen in water met zout en 1 eetlepel dille in ± 20 minuten gaar.
Meng de maïzena met de koffieroom tot een glad papje en verdun dit met de yoghurt.
Breng de bouillon aan de kook en voeg onder goed roeren het papje toe. Laat de saus al roerend aan de kook komen.
Maak de saus op smaak met peper, weinig zout en de rest van de dille.
Giet de gare pompoen af en meng de saus er door.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst