Recept
« Terug naar recepten
Pompoen met Vis en Paksoi
PT60M
Pompoen met Vis en Paksoi
Een heerlijk pompoen met vis en paksoi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4/6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoen met Vis en Paksoi te bereiden
Pompoen blokjes met alles ongeveer 15min. laten koken.
Dan de vis wokken met wat olie, de groente er bij met de citroen, maar alles naar smaak.
Garneren met de koriander.
Dan de vis wokken met wat olie, de groente er bij met de citroen, maar alles naar smaak.
Garneren met de koriander.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Ik had nog pompoen over en vond dit recept, het is erg lekker en vrij snel klaar.