KookJij

Pompoensoep 2

Een heerlijk pompoensoep 2 recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoensoep 2 te bereiden

Pel en snipper de ui
Schil de pompoen, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Smelt de boter in een grote pan.
Fruit de ui.
Voeg de pompoen en kippenbouillon toe.
Laat de pompoen in circa 15 min. gaar koken.
Zeef de soep (bewaar de bouillon) en pureer het geheel in de keukenmachine of met een staafmixer.
Doe de puree terug in de bouillon.
Breng de soep op smaak met zout, peper en suiker.
Roer vlak voor het opdienen de créme fraiche erdoor.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst