Recept
« Terug naar recepten
Pompoensoufflé met blauwe kaas
PT50M
Pompoensoufflé met blauwe kaas
Een heerlijk pompoensoufflé met blauwe kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoensoufflé met blauwe kaas te bereiden
Was de pompoen. Snij ze in stukken met de schil en stoom gaar. Mix de pompoen en voeg kaas, kruiden, sojaroom en ei toe. Klop de eiwitten stijf. Roer ze voorzichtig door het mengsel. Schep het mengsel over in een ingeoliede soufflévorm. Plaats ongeveer 30 minuten in de oven (200°C). Serveer onmiddellijk.