KookJij

Port Salut Bonbons

Een heerlijk port salut bonbons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kaas.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Port Salut Bonbons te bereiden

Snijd de kaas in 8 of 10 plakjes.
Verwarm de appelstroop samen met de port.
Roer er als het kookt de agar-agar door, breng het opnieuw aan de kook en laat het 2 minuten doorkoken.
Blijf goed roeren! Kleur de geschaafde amandelen in een droge koekenpan op een hoog vuur al omscheppend goudbruin.
Laat het port/appelstroopmengsel even iets afkoelen, prik de kaas op een vork, haal deze door het iets stijver geworden port/stroopmengsel en wentel ze daarna door de geschaafde amandelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst