Recept
« Terug naar recepten
Portabella met spinazie en gorgonzola
PT20M
Portabella met spinazie en gorgonzola
Een heerlijk portabella met spinazie en gorgonzola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Portabella met spinazie en gorgonzola te bereiden
Maak de portabella’s schoon met een doekje, verwijder het steeltje en de lamellen. Blancheer de spinazie, laat deze goed uitlekken, snijd kleiner en voeg de in stukjes gesneden gorgonzola toe, die vervolgens heerlijk in de warme spinazie smelt. Eventueel peper toevoegen. Dan de portabella’s vullen met spinazie-gorgonzola-mengsel. Leg deze in een met boter of olijfolie ingevette schaal, bestrooi met parmezaanse kaas en zet in een oven van 175ºC, gedurende ongeveer 10 minuten