Recept
« Terug naar recepten
Portobello met geitenkaas
PT10M
Portobello met geitenkaas
Een heerlijk portobello met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Portobello met geitenkaas te bereiden
•Veeg 2 portobello’s schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de onderkant weg. Leg de champignons met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk ze met 1 eetlepel olie.
•Zet de schaal ca. 10 cm. onder een voorverwarmde hete grill gedurende ca. 4 minuten.
•Keer de champignons en leg er 2 plakken geitenkaas op. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en laat ze ca. 10 cm. onder de hete grill in ca. 5 minuten goudbruin worden.
Verdeel de sla over 2 borden en de leg de gevulde champignons erop.
•Besprenkel ze balsamicodressing en bestrooi ze met geroosterde pijnboompitten.
•Zet de schaal ca. 10 cm. onder een voorverwarmde hete grill gedurende ca. 4 minuten.
•Keer de champignons en leg er 2 plakken geitenkaas op. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en laat ze ca. 10 cm. onder de hete grill in ca. 5 minuten goudbruin worden.
Verdeel de sla over 2 borden en de leg de gevulde champignons erop.
•Besprenkel ze balsamicodressing en bestrooi ze met geroosterde pijnboompitten.
Mijn kookverhaal (Gerrie van Rossum)
Voor de zoetekauwen: een beetje vloeibare honing over de kaas.