Recept
« Terug naar recepten
Portugese visfilet
PT45M
Portugese visfilet
Een heerlijk portugese visfilet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Portugese visfilet te bereiden
Laat de visfilet ontdooien en besprenkel deze met wat citroensap en bestrooi met wat zout.Beboter een ovenvaste schaal en leg de vis erin.Schil en snipper de ui.Ontvel de tomaten en snijd ze doormidden en verwijder de pitjes.Laat het vocht weglopen en snijd ze in stukjes.Meng de ui en tomaten door elkaar en knijp het teentje knoflook erboven uit.Leg de ui met tomaten op de vis en bestrooi het met peper en besprenkel het met de olie.Dek de schaal af en schuif hem in een voorverwarmde oven (200C) en stoof de vis in 20 min. gaar.Bestrooi de schotel met gehakte peterselie.
Onbekend zegt: