Recept
« Terug naar recepten
Pot-au-feu
PT420M
Pot-au-feu
Een heerlijk pot-au-feu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
420 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pot-au-feu te bereiden
Doe al de ingredienten in de pan.
Eerst de groenten niet al te klein gesneden, dan het vlees en de schenkel,de bouquet garni met het bouillon blokje als laatste het koude water.De tijdschakelaar op 7 stellen en de temperatuur op high.
Eerst de groenten niet al te klein gesneden, dan het vlees en de schenkel,de bouquet garni met het bouillon blokje als laatste het koude water.De tijdschakelaar op 7 stellen en de temperatuur op high.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Stoffel Sperber zegt:
Ik heb wat moeite met de beschrijving. Wat wordt bedoeld met: "De tijdschakelaar op 7 en de temperatuur op high"
Ik dacht dat pot au feu een stoofpotje was, dus op relatief lage temperatuur heel lang op laten staan.
De beschrijving lijkt bij een bepaald apparaat te horen maar welk staat er niet bij.
Kunt U uitleggen wat bedoeld wordt en eventueel het recept aanpassen?
Hartelijk dank
mdc zegt:
Ik maak de pot-au-feu in een slow cooker.In het nederlands heet deze pan sudderpot (Tefal)Mijn pan komt uit USA en is onder Crock pot bekent.:)Groetjes Martine