KookJij

Pot-au-feu

Een heerlijk pot-au-feu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 420 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pot-au-feu te bereiden

Doe al de ingredienten in de pan.
Eerst de groenten niet al te klein gesneden, dan het vlees en de schenkel,de bouquet garni met het bouillon blokje als laatste het koude water.De tijdschakelaar op 7 stellen en de temperatuur op high.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mdc

mdc zegt:
Hallo Stoffel,

Ik maak de pot-au-feu in een slow cooker.In het nederlands heet deze pan sudderpot (Tefal)Mijn pan komt uit USA en is onder Crock pot bekent.:)Groetjes Martine
Stoffel Sperber

Stoffel Sperber zegt:
Hallo,
Ik heb wat moeite met de beschrijving. Wat wordt bedoeld met: "De tijdschakelaar op 7 en de temperatuur op high"
Ik dacht dat pot au feu een stoofpotje was, dus op relatief lage temperatuur heel lang op laten staan.
De beschrijving lijkt bij een bepaald apparaat te horen maar welk staat er niet bij.
Kunt U uitleggen wat bedoeld wordt en eventueel het recept aanpassen?
Hartelijk dank