Recept
« Terug naar recepten
Prinsessenbonensalade met ei en citroen
PT30M
Prinsessenbonensalade met ei en citroen
Een heerlijk prinsessenbonensalade met ei en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkernormaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Prinsessenbonensalade met ei en citroen te bereiden
- Maak de prinsessenbonen schoon en snij ze in 2. Kook de boontjes beetgaar in 8-10 minuten. Kook ondertussen de eieren hard in 10 minuten. Maak de dressing door het citroensap, de olie, de honing en de peper te mengen. Snij de olijven in stukjes en meng samen met de prinsessenbonen onder de dressing. Snij de eieren in partjes en schep voorzichtig onder de boontjes. Lekker met volkoren stokbrood, of met gebakken of gekookte aardappelen.