Recept
« Terug naar recepten
Prosecco Cocktail
PT8M
Prosecco Cocktail
Een heerlijk prosecco cocktail recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Proef Belvilla
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Prosecco Cocktail te bereiden
De perziken uit laten lekken en in de keukenmachine pureren.
De perzikpuree door een zeef wrijven en opvangen in een maatbeker en 0,5 liter afmeten.
De Pastis of Pernod door de puree mengen.
De ijsblokjes in de keukenmachine fijnmaken en het ijsgruis over de glazen verdelen.
De Prosecco dan met een garde door de perzikpuree kloppen en dan over het ijsgruis in de glazen verdelen.
Eventueel met een rietje serveren.
De perzikpuree door een zeef wrijven en opvangen in een maatbeker en 0,5 liter afmeten.
De Pastis of Pernod door de puree mengen.
De ijsblokjes in de keukenmachine fijnmaken en het ijsgruis over de glazen verdelen.
De Prosecco dan met een garde door de perzikpuree kloppen en dan over het ijsgruis in de glazen verdelen.
Eventueel met een rietje serveren.