Recept
« Terug naar recepten
Provencaals gehaktbrood
PT90M
Provencaals gehaktbrood
Een heerlijk provencaals gehaktbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provencaals gehaktbrood te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°c. Meng het gehakt met de americain. Snij de pijpajuin in fijne ringetjes. Verwijder de steel & zaadlijsten van de paprika's, de ui en de looksnippers door het gehakt en breng verder op smaak met de provençaalse kruiden, peper en zout. Vorm met natte handen 2 broden van het gehakt en bak in 1 uur in de oven.