Recept
« Terug naar recepten
Puddingbroodjes met frambozenglazuur
PT15M
Puddingbroodjes met frambozenglazuur
Een heerlijk puddingbroodjes met frambozenglazuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Puddingbroodjes met frambozenglazuur te bereiden
Knip met de schaar een klein stukje in aan zijkant van elk bolletje. Bereid de banketbakkersoom volgens de aanwijzingen op het zakje, maar vervang het water door volle melk. Schep de room meteen in de spuitzak. Steek het mondje in de inkeping en spuit voorzichtig het broodje vol met banketbakkersroom. Pas op, dat ze niet openbarsten. De hoeveelheid room is precies genoeg voor 10 broodjes.
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Zet een kommetje in een pan met heet water en schenk het glazuur hierin. Strooi in een tweede kommetje Disco. Dip de broodjes eerst in het glazuur en laat het wat afdruipen. Dip ze daarna in Disco.
Variatietip:
- dit recept is ook erg lekker met kleine muesli- of krentenbolletjes.Vervang de Prinsessenglazuur door Gebaksglazuur en laat Disco achterwege
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Zet een kommetje in een pan met heet water en schenk het glazuur hierin. Strooi in een tweede kommetje Disco. Dip de broodjes eerst in het glazuur en laat het wat afdruipen. Dip ze daarna in Disco.
Variatietip:
- dit recept is ook erg lekker met kleine muesli- of krentenbolletjes.Vervang de Prinsessenglazuur door Gebaksglazuur en laat Disco achterwege