KookJij

Puree van wortelen en knolselder

Een heerlijk puree van wortelen en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Puree van wortelen en knolselder te bereiden

Stoom grofgesneden wortelen en knolselder gedurende 35 minuten.
Draai door de groentenzeef of prak de groenten.
Roer room erdoor, breng op smaak met nootmuskaat en zwarte peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Tommeke, dat doet ons echt veel plezier, hoe meer zielen hoe meer vreugd en keukengenot.Vriendelijke groetjes Hilde Kookjij :);):p
tommeke

tommeke zegt:
Ik ben zoooooo blij met deze site, je wordt door velen geholpen en je kan zelf velen helpen. Prachtig toch ?
Lucie Van Cauwenberghe

Lucie Van Cauwenberghe zegt:
Zal lekker zijn de wortel-knolselderpuree.
Ga het zeker klaarmaken.
Jennypiet

Jennypiet zegt:
Lijkt me lekker....!!! Met aardappelpuree erbij? Of gebakken aardappelen...?? En welk vlees eventueel?:p