Recept
« Terug naar recepten
Puree van wortelen en knolselder
PT45M
Puree van wortelen en knolselder
Een heerlijk puree van wortelen en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Puree van wortelen en knolselder te bereiden
Stoom grofgesneden wortelen en knolselder gedurende 35 minuten.
Draai door de groentenzeef of prak de groenten.
Roer room erdoor, breng op smaak met nootmuskaat en zwarte peper.
Draai door de groentenzeef of prak de groenten.
Roer room erdoor, breng op smaak met nootmuskaat en zwarte peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tommeke zegt:
derbyke zegt: