Recept
« Terug naar recepten
Quiche met peer en roquefortcrème
PT45M
Quiche met peer en roquefortcrème
Een heerlijk quiche met peer en roquefortcrème recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle lekker
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quiche met peer en roquefortcrème te bereiden
- Schil de peren, verwijder het klokhuis, snij ze in partjes.
- Prak de roquefort fijn. Klop hem met de eieren, de zure room en de yoghurt tot een gladde massa. Kruid met flink wat peper.
- Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in.
- Verdeel de helft van de peren over de taartbodems en schenk er de roquefortcrème over. Bedek met de resterende peren.
- Zet de quiches 25 minuten in de oven.
Erwin Elens zegt: