Recept
« Terug naar recepten
Quinoa preigratin
PT60M
Quinoa preigratin
Een heerlijk quinoa preigratin recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
497 kCal energie
37 Gram eiwit
29 Gram vet
37 Gram koolhydraten
37 Gram eiwit
29 Gram vet
37 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Betty Bossi kookboek
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quinoa preigratin te bereiden
Snijd de prei in dunne schijfjes was hem goed en doe hem samen met de quinoa in de ingevette ovenschaal.
Meng de groentebouillon met de pesto en giet dit over het mengsel in de ovenschaal. Laat dit in een voorverwarmde oven op de middenrichel 30 minuten gratineren, dan even uit de oven nemen en goed door elkaar scheppen, de geraspte Emmentaler over het mengsel strooien en nog 15 minuten laten gratineren.
Meng de groentebouillon met de pesto en giet dit over het mengsel in de ovenschaal. Laat dit in een voorverwarmde oven op de middenrichel 30 minuten gratineren, dan even uit de oven nemen en goed door elkaar scheppen, de geraspte Emmentaler over het mengsel strooien en nog 15 minuten laten gratineren.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Ik las een tijd geleden dat er quinoarecepten gezocht werden bij KookJij door een van de vele KookJij leden en kwam dit recept toevallig tegen in een Zwitsers kookboek van Betty Bossi genaamd Gratins &......
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Doriet Janssen zegt:
Kruidenvrouwke zegt: