Recept
« Terug naar recepten
Soep: valentijn
PT30M
Soep: valentijn
Een heerlijk soep: valentijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: valentijn te bereiden
Snij sjalot, prei en aardappel flinterdun.
Een deel van de asperges grof snijden.
Stoof dit met een beetje boter aan kruiden met bruschetta en op een zacht vuur laten sudderen. Voeg regelmatig de bouillon toe en het vocht van de asperges.
Serveer deze soep zeer warm en werk af.
Een deel van de asperges grof snijden.
Stoof dit met een beetje boter aan kruiden met bruschetta en op een zacht vuur laten sudderen. Voeg regelmatig de bouillon toe en het vocht van de asperges.
Serveer deze soep zeer warm en werk af.