Dit was een overschotje van soep " soep voor de feestdagen"
te vinden op mijn recepten pagina.
Juist genoeg voor 2 personen maar een beetje anders gepresenteerd.
Recept
« Terug naar recepten
Soep : knolselderie met brie en grijze garnaaltjes
PT15M
Soep : knolselderie met brie en grijze garnaaltjes
Een heerlijk soep : knolselderie met brie en grijze garnaaltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : knolselderie met brie en grijze garnaaltjes te bereiden
Knolselder schillen en in blokjes snijden.
Prei in zeer fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof deze groenten aan in boter, goed kruiden, vervolgens de bouillon toevoegen. Laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep voldoende, zeef deze en warm opnieuw op.
Tomaten ontpitten en in concassé snijden (kleine blokjes).
Snij de erwtasperges in stukjes.
Neem een soepbord leg de tomatenblokjes, erwtasperges ,grijs garnalen en in blokjes gesneden brie in het bord even onder de grill .
Bord moet warm zijn en de brie een beetje gesmolten.
Serveer de warme soep erover heen. Strooi nog een beetje peper erover heen.
Prei in zeer fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Stoof deze groenten aan in boter, goed kruiden, vervolgens de bouillon toevoegen. Laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep voldoende, zeef deze en warm opnieuw op.
Tomaten ontpitten en in concassé snijden (kleine blokjes).
Snij de erwtasperges in stukjes.
Neem een soepbord leg de tomatenblokjes, erwtasperges ,grijs garnalen en in blokjes gesneden brie in het bord even onder de grill .
Bord moet warm zijn en de brie een beetje gesmolten.
Serveer de warme soep erover heen. Strooi nog een beetje peper erover heen.