Recept
« Terug naar recepten
Raapstelen en avocado salade
PT10M
Raapstelen en avocado salade
Een heerlijk raapstelen en avocado salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bita Miri
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Bita
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raapstelen en avocado salade te bereiden
Wel de rozijnen in een kopje heet water. Maak de raapstelen schoon. Laat de raapstelen uitlekken. Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Snij de gele paprika in fijne slierten. Snipper een ui tot kleine blokjes. Laat de gewelde rozijnen uitlekken. Schil een rijpe avocado, verwijder de pit en snij de avocado in plakken. Leg de raapstelen op een grote bord, strooi de geroosterde walnoten, de gesnipperde ui, gewelde rozijnen en slierten paprika over de raapstelen. Plakken avocado kunnen er boven op de salade. Besprenkel de salade met yogonaise, peper en zout.
barbara90 zegt: