Recept
« Terug naar recepten
Rabarber met geitenkaasje en Kriekbier Lindemans
PT20M
Rabarber met geitenkaasje en Kriekbier Lindemans
Een heerlijk rabarber met geitenkaasje en kriekbier lindemans recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
receptjes.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarber met geitenkaasje en Kriekbier Lindemans te bereiden
Reinig de rabarber en versnijd deze in staafjes van 5 cm. Houd een klein deeltje over om in flinterdunne sliertjes te snijden en te konfijten in suikerwater. Vermeng de staafjes met de suiker en stoof deze gaar. Bij het einde van de gaartijd mag de kriek toegevoegd worden.
Leg de 4 geitenkaasjes in een vuurvaste schotel en bedek elkeen met een lepeltje lavendelhoning. Zet de schotel vervolgens enkele minuten in de oven.
Presentatie:
Leg de lauwe compote in een diep bordje en zet hier het warm geitenkaasje op. Werk af met een paar sliertjes rabarber, een blaadje munt en geroosterde amandelschijfjes.
Met dank aan Brouwerij Lindemans en receptjes.be
Leg de 4 geitenkaasjes in een vuurvaste schotel en bedek elkeen met een lepeltje lavendelhoning. Zet de schotel vervolgens enkele minuten in de oven.
Presentatie:
Leg de lauwe compote in een diep bordje en zet hier het warm geitenkaasje op. Werk af met een paar sliertjes rabarber, een blaadje munt en geroosterde amandelschijfjes.
Met dank aan Brouwerij Lindemans en receptjes.be