KookJij

Rabarbercompote

Een heerlijk rabarbercompote recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarbercompote te bereiden

Ontdoe de rabarber van de vliezen en snij in blokjes van ongeveer. 2 cm. Doe het geheel in een steelpan samen met de suiker, water en het merg van de vanillestok. Laat onder deksel sudderen gedurende 20 minuten, of tot de rabarber volledig uiteen valt.
Naar smaak even binden.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Een zelfgebakken pittenbroodje, besmeert met platte kaas en daarboven op de rabarber compote.
Wie is er diabeet ????

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst