Een zelfgebakken pittenbroodje, besmeert met platte kaas en daarboven op de rabarber compote.
Wie is er diabeet ????
Recept
« Terug naar recepten
Rabarbercompote
PT30M
Rabarbercompote
Een heerlijk rabarbercompote recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarbercompote te bereiden
Ontdoe de rabarber van de vliezen en snij in blokjes van ongeveer. 2 cm. Doe het geheel in een steelpan samen met de suiker, water en het merg van de vanillestok. Laat onder deksel sudderen gedurende 20 minuten, of tot de rabarber volledig uiteen valt.
Naar smaak even binden.
Naar smaak even binden.