KookJij

Rabarbertaartjes

Een heerlijk rabarbertaartjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rabarbertaartjes te bereiden

Meng rabarber, bessen, basterdsuiker en maïzena. Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een lap van circa 30x30 cm. Steek uit de lap 4 cirkels van 15 cm doorsnede.
Beleg het midden van de deegcirkels met een flinke schep vulling en vouw het deeg rondom de vulling naar boven. Bestrijk de bovenkant van het deeg met ei en bestrooi het met fijne tafelsuiker. Bak de taartjes op een met bakpapier beklede bakplaat in het midden van een voorverwarmde oven in 20-25 min. op 200ºC goudgeel en krokant.

Mijn kookverhaal (Maria van Kooyk)

NOG lekkerder met een toef slagroom

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst