Recept
« Terug naar recepten
Ragout van kalfslever met sinaasappel
PT30M
Ragout van kalfslever met sinaasappel
Een heerlijk ragout van kalfslever met sinaasappel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ragout van kalfslever met sinaasappel te bereiden
Spoel de sinaasappelen af, pers een ervan uit en snijd de andere met de schil in zeer kleine blokjes.
Snijd de uien in fijne schijfjes en bak ze in een braadpan lichtbruin in de boter. Voeg er het sap en de blokjes van de sinaasappels bij. Laat 5 minuten op een zacht vuurtje koken.
Snijd de lever in blokjes of in reepjes; wentel ze in de peper en het zout. Bak het vlees snel op een hoog vuur in een antikleefpan zonder vetstof en leg het in de voorverwarmde borden. Giet de warme sinaasappels op de lever. Bestrooi met fijngesnipperde koriander en dien onmiddellijk op.