Recept
« Terug naar recepten
Raspberry cheesecake brownies
PT65M
Raspberry cheesecake brownies
Raspberry cheesecake brownies
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
65 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
girlscene.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raspberry cheesecake brownies te bereiden
- Okay, let’s go!
- Verwam de oven voor.
- Pak een pannetje waarin je de chocolade laat smelten.
- Dit moet afkoelen.
- Ga ondertussen verder met het volgende.
- Stop 200 gram boter in een kom samen met 250 gram suiker en mix dit.
- Als de boter zacht is voeg je de 3 eieren om de beurt toe.
- Klop het eimengsel tot een beslagmengsel met de suiker en boter.
- Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe die ondertussen is afgekoeld.
- Nu mag de 110 gram bloem toegevoegd worden.
- Meng dit nogmaals tot een geheel.
- Pak nu een andere kom waarin je 400 gram roomkaas, 150 gram suiker, 2 eieren en vanille-aroma doet.
- Meng dit door elkaar.
- Je gaat nu de raspberry cheesecake brownie in een bakvorm doen.
- Wij raden aan om deze eerst in te vetten.
- Giet eerst het chocolademengel in de ingevette bakvorm.
- Giet vervolgens het roomkaasmengsel over het chocolademengsel.
- Verdeel de frambozen over het mengsel.
- Bak de brownies 45 minuten op 170 graden celcius in de oven.
- Haal de bakvorm met daarin de brownies uit de oven.
- Belangrijk is dat je de brownies laat afkoelen en ze vervolgens 3 uur in de koelkast laat staan.
Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)
Houd jij net als wij net zoveel van de combinatie frambozen en chocolade? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze raspberry cheesecake brownie is namelijk om je vingers bij af te likken. Ook nog eens super makkelijk om zelf thuis te maken. Bel je besties op, want dit gaat een middagje bakken worden. YUM.