Recept
« Terug naar recepten
Ratatouille di carne di vitello
PT45M
Ratatouille di carne di vitello
Een heerlijk ratatouille di carne di vitello recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ratatouille di carne di vitello te bereiden
Peper en zout het vlees en laat het heel zacht (rosé) braden in de roomboter (niet sudderen). Voeg tijdens het braden de grof gesneden sjalotjes, de doormidden gesneden cherrytomaatjes, tijm, rozemarijn en de gehakte knoflook toe.
Blus het geheel met kalfsfond en laat het heel langzaam gaar worden.
Snijd de paprika’s, courgettes en champignons in mooie kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en hak de knoflook fijn. Schil de winterpenen, snij ze in kleine blokjes en blancheer ze. Doe olie in een braadpan en voeg tijm, sjalotjes en knoflook toe. Voeg daarna de paprika’s, courgettes en champignons toe.
Uitserveren:
Leg de warme ratatouille in het midden van het bord.
Snijd het vlees in hele dunne plakjes en leg het op de ratatouille. Giet de jus eroverheen.
Blus het geheel met kalfsfond en laat het heel langzaam gaar worden.
Snijd de paprika’s, courgettes en champignons in mooie kleine blokjes. Snipper de sjalotjes en hak de knoflook fijn. Schil de winterpenen, snij ze in kleine blokjes en blancheer ze. Doe olie in een braadpan en voeg tijm, sjalotjes en knoflook toe. Voeg daarna de paprika’s, courgettes en champignons toe.
Uitserveren:
Leg de warme ratatouille in het midden van het bord.
Snijd het vlees in hele dunne plakjes en leg het op de ratatouille. Giet de jus eroverheen.