Recept
« Terug naar recepten
Rauwe witlof
PT15M
Rauwe witlof
Een heerlijk rauwe witlof recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niels Petra & Jessy Zwart
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
15 kCal energie
30 Gram eiwit
00 Gram koolhydraten
30 Gram eiwit
00 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jessy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe witlof te bereiden
Eerst was je de witlof, daarna snij je de witlof in dunne stukjes.
Dan doe je honing in de bak en maak je hem los met de appelazijn, dan de mayonaise erbij en dan de tuinkruiden en dan de witlof.
Dan doe je honing in de bak en maak je hem los met de appelazijn, dan de mayonaise erbij en dan de tuinkruiden en dan de witlof.
hns zegt: