KookJij

Rauwe witlof

Een heerlijk rauwe witlof recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie: 15 kCal energie
30 Gram eiwit
00 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jessy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rauwe witlof te bereiden

Eerst was je de witlof, daarna snij je de witlof in dunne stukjes.
Dan doe je honing in de bak en maak je hem los met de appelazijn, dan de mayonaise erbij en dan de tuinkruiden en dan de witlof.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
leuk om dt te proberen, ik doe er vaak appel, banaan, mandarijn, ed bij. beter is ook een beetje mosterd bij de dressing, maar dat is mijn smaak. Witlof is eigenlijk altijd ok, een bijzonder lekkere groente, eet het zelfs rauw zonder toevoegingen, met hart.grt Hans:):):)
ed.den hartog

ed.den hartog zegt:
:):):)Echt rauw,lekker en super gezond.
Teuntje

Teuntje zegt:
Geen vet? Lijkt me stug. Beetje wazig recept, wat voor tuinkruiden, honing?
jepeni

jepeni zegt:
Hoeveelheden naar smaak en hoeveelheid witlof.
djmagich

djmagich zegt:
Wat voor hoeveelheden moeten we hier aanhouden?