Recept
« Terug naar recepten
Rauwe Zalm op Yoghurt met Marokkaanse dressing
PT30M
Rauwe Zalm op Yoghurt met Marokkaanse dressing
Een heerlijk rauwe zalm op yoghurt met marokkaanse dressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwe Zalm op Yoghurt met Marokkaanse dressing te bereiden
1).Meng de dille,munt,citroen sap, citroen zeste, ras el hanout, komkommer en olie goed door elkaar en maak er een grofkorrelige dressing van.
2).Verdeel de yoghurt over de spiegels van de borden en leg daar de plakjes zalm op. Bestrooi met vers gemalen zwarte peper en evt.iets zeezout (denk er aan : in de meeste ras el hanout kruidenmengsels zit al zout).
3).Verdeel overde porties zalm de dressing en versier met een takje dille.
4).Geef er nog een stukje citroen bij om de smaak evt. zurig aan te passen.
2).Verdeel de yoghurt over de spiegels van de borden en leg daar de plakjes zalm op. Bestrooi met vers gemalen zwarte peper en evt.iets zeezout (denk er aan : in de meeste ras el hanout kruidenmengsels zit al zout).
3).Verdeel overde porties zalm de dressing en versier met een takje dille.
4).Geef er nog een stukje citroen bij om de smaak evt. zurig aan te passen.