Recept
« Terug naar recepten
Rauwkost met dip van gesmolten camembert
PT30M
Rauwkost met dip van gesmolten camembert
Een heerlijk rauwkost met dip van gesmolten camembert recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwkost met dip van gesmolten camembert te bereiden
Verwarm de oven voor op 200C.Verwijder het papier van het camembertdoosje en verwijder ook de wikkel die om de camembert zit.Leg de kaas terug in het doosje,snijd de korst aan de bovenkant kruislings in en steek de knoflook erin.Doe het dekseltje erop,wikkel er aluminumfolie omheen en zet het kaasdoosje in het midden van de oven.Laat de kaas in 20 min.smelten.Snijd de komkommer in de lengte doormidden,verwijder de zaadlijsten en snijd de helften eerst in stukken van 10 cm.en dan in de lengte in repen.Zet de komkommer,paprikarepen en wortel rechtop in een glas (of glazen).Serveer de groenten en het brood bij de gesmolten camembert in het doosje.Vouw de korst een beetje open om het brood en de groenten makkelijk in de kaas kan dippen.