Recept
« Terug naar recepten
Ravigottesaus
PT15M
Ravigottesaus
Een heerlijk ravigottesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
50
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravigottesaus te bereiden
Snij de ui en kappertjes in kleine stukjes en hak de kruiden fijn.Roes alles door de mayonaise.Wil een goede ravigottesaus hebben pureer dan met een staafmixer alles tot een goede gladde puree.
Lekker bij kibbelingen of en ander gebakken vis.
Lekker bij kibbelingen of en ander gebakken vis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Baardaap zegt:
jacco-leon zegt:
Mmm...heerlijk :p :)
Carla zegt:
Ger zegt:
anton minnee zegt:
Theo Broekmans zegt:
Ravigote saus is een afleiding van saus Vinagrette