Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met eekhoorntjesbrood
PT90M
Ravioli met eekhoorntjesbrood
Een heerlijk ravioli met eekhoorntjesbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
D van Drongelen
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met eekhoorntjesbrood te bereiden
3 eieren en het meel in de keukenmachine
halve eetlepel erbij.
2 minuten laten draaien tot er een mooie bol is ontstaan.
schaalin een hoek zetten met een vochtige theedoek erover.
Eekhoorntjebrood in kleine blokjes snijden
sjalotje snipperen
knolook snipperen
olie in de pan en alles zachtjes lichtbruin bakken.
peper naar smaak toevoegen.
van het vuur halen.
de Pancetta en peterselie heel fijn snijden en deze door de paddestoelen mengen.
laten afkoelen
Pasta uitrollen(op de 1 na dunste stand)
maak velletjes van ongeveer 8cm x 8cm
op bakpapier leggen en afdekken met vochtige theedoek.
het overgebleven ei goed klutsen.
met een theelepel schepjes paddestoelenmengsel op de pasta scheppen
de randen van de pasta insmeren met ei.
een velletje er overheen doen en de randen met een pasta wieltje vastdrukken.
Water koken
pasta erin
5 min
klaar.
halve eetlepel erbij.
2 minuten laten draaien tot er een mooie bol is ontstaan.
schaalin een hoek zetten met een vochtige theedoek erover.
Eekhoorntjebrood in kleine blokjes snijden
sjalotje snipperen
knolook snipperen
olie in de pan en alles zachtjes lichtbruin bakken.
peper naar smaak toevoegen.
van het vuur halen.
de Pancetta en peterselie heel fijn snijden en deze door de paddestoelen mengen.
laten afkoelen
Pasta uitrollen(op de 1 na dunste stand)
maak velletjes van ongeveer 8cm x 8cm
op bakpapier leggen en afdekken met vochtige theedoek.
het overgebleven ei goed klutsen.
met een theelepel schepjes paddestoelenmengsel op de pasta scheppen
de randen van de pasta insmeren met ei.
een velletje er overheen doen en de randen met een pasta wieltje vastdrukken.
Water koken
pasta erin
5 min
klaar.